Zekeriyaköy Rotaract web sitesine hoş geldiniz!
Sitemiz üzerinden kulüp hakkında bilgi alabilir, etkinliklerimizi takip edebilir, üyelerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Bir renk de siz katın!
Zekeriyaköy Rotaract web sitesine hoş geldiniz!
Sitemiz üzerinden kulüp hakkında bilgi alabilir, etkinliklerimizi takip edebilir, üyelerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Bir renk de siz katın!
Herşeyden önce komite toplantısının başında kulüp adına KHKK'dan aldığım teşekkürü sizlerle paylaşmak istedim. Henüz neredeyse hiçbir kulüp toparlanamamışken bizim bölge beklentisinin üstünde bir projeyi tamamlıyor olmamız takdir edildi. Bu yüzden başlarken en kısa zamanda yeni projelerle KHKK tarafından takdir edilmek istediğimi belirtmek istiyorum.
Toplantıya KHKK Esen'in geç gelmesi nedeni ile ilk 30 dakikası UHK ile beraber yapıdı. Bu bilgileri UHK forumunda belirteceğim.
KHK koordinatörlüğü öncelikle tüm kulüp üyelerinin www.rotaract2420.com sitesini etkin biçimde kullanmalarını, komite başkanlarının ise özellikle komiteleri adına yazılan forumlara cevap vermeleri gerektiğini belirtti. Bu konuda da diğer kulüplerden öndeyiz çünkü her birimizin yetkilendirmesi geçen dönemden yapılmıştı. Bu konuda hassasiyeti o bizden, ben sizden istiyorum ya da rica ediyorum diyelim.
Eylül ayı KHK olarak üye bilinçlendirme ayı şeklinde tanımlanıyor. Bu sebeple bir bilgilendirme toplantısı yapılacak kulübümüzde. Eğitim vari olan bu şeyi size ben aktaracağım. Kusuruma bakmayacaksınız artık.
13 Eylül'de Karaköy Rtc kulübünün gelenekselleşmiş iftar yemeği var. Katılmaya karar verdiğimizde bilet bulabilirim.
Bölgeye açmadan biz bize bir iftar ile Eylül ayı ocakbaşını da aradan çıkarmamız iyi olur diye düşündük. Nitekim bu dün de konuşuldu.
Malumunuz Ekimin sonunda 1. asamblemiz var. Bu konuda da raporlar hususunda bilgi verildi. Zaten dediÄŸim eÄŸitimde bu da var.
Bölge bazında aktivitelere katılma kararı almak için son demlerimiz bunu en kısa zamanda konuşmamız gerekmekte.
Dün biz de kısa bir eğitim aldık. Başkanlık takvimi eğitimi. Yararlı bir şeydi. Aslında onu da siteye koyacağım böylece hiçbir şey son ana kalmaz. Biz de rahat ederiz.
Koyu Galatasaraylı olan KHK Koordinatörümüz Esen'in maç dolayısıyla erken bitirdiği toplantıdan size aktaracaklarım bu yönde.